۲- عدم نظافت سطح کابینت
محیط آشپزخانه، محیطی پر از انواع چربی ها و ذرات معلق دیگر است؛ در صورتی که به صورت دوره ای و به موقع سطوح کابینت ها تمیز نشوند، با گذشت زمان ضخامت آلودگی ها بیشتر شده و پاک کردن آن سخت می شود. همین مساله به مرور منجر به تغییر رنگ و زرد شدن کابینت می گردد.
 
از همین رو حتما بصورت کاملا منظم سطوح کابینت هایگلاس و یا کابینت های سفید خود را گردگیری و تمیز نمایید.
 
۳- حرارت، رطوبت و گرما
اگر کابینت های هایگلاس در معرض گرما، رطوبت و حرارت قرار بگیرند، خیلی سریع تغییر رنگ می دهند و به زردی نزدیک می شوند. به عنوان مثال قرار داشتن کابینت در کنار اجاق گاز یا سینک ظرفشویی عمر آنها را کاهش می دهد و از سایر قسمت های آشپزخانه زودتر تغییر رنگ می دهند.
 
پیشنهاد سامان چوب برای جلوگیری از این پیشامد: استفاده از کابینت های تیره رنگ در اطراف اجاق گاز و سینک ظرفشویی است. نکته بعدی این است که دستمال کشی سطح کابینت گاز را بعد از هر بار استفاده، فراموش نکنید. ذرات چربی که بر روی هم انباشته شوند به مرور زمان باعث زرد شدن سطح کابینت می شود.
 
در ادامه این مقاله به صورت دقیق تر و با جزییات بیشتر به روش های جلوگیری از کدر شدن و زرد رنگ شدن این مدل کابینت ها می پردازیم.
 
۴ نکته جلوگیری از زرد شدن کابینت هایگلاس
با رعایت ۴ نکته مهم زیر شما می توانید از زرد شدن و تغییر رنگ کابینت ها جلوگیری نمایید و عمر آنها را بیشتر نمایید:
 
خرید کابینت های با کیفیت روشن کردن هود آشپزخانه در زمان پخت غذا توجه کردن به نکات نگهداری مخصوص هر مدل کابینت نظافت مداوم سطح کابینت با دستمال نرم و تمیز عدم تابش نور مستقیم خورشید قرار دادن کابینت های با رنگ تیره در اطراف اجاق گاز